راهنمای انتخاب ارزان ترین گوشی ساده
خیلی از کاربران با پیشرفت تکنولوژی جلو نمیروند. سالمندان یا افرادی که به هر دلیل ازگوشیهای لمسی و پیشرفته استفاده نمیکنند، به دنبال خرید گوشیهای ساده دکمهای یا همان گوشیهای قدیمی هستند. یکی از دلایلی که این افراد خواستار کار کردن با گوشیهای قدیمی و دکمهای هستند، سادگی کار با آنهاست. گیج کننده نیستند و به راحتی میتوان آن را به افراد یاد داد. یکی از دلایل دیگر، داشتن یک گوشی ساده و جمع و جور به عنوان گوشی دوم برای اختصاص دادن به کاری خاص است. در ادامه این مقاله به معرفی و بررسی فهرست ارزان ترین گوشی ساده میپردازیم. لیست ارزان ترین گوشی ساده، شامل گوشیهای دکمهای به نسبت قدیمیتر است که قیمتهای بسیار پایین و مقرون به صرفهای دارند.
گوشی ساده چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
گوشیهای ساده دارای صفحه کلید برجسته و دکمهای بهجای صفحه کلیدهای لمسی هستند و با قیمت بسیار پایینتری نسبت به گوشیهای هوشمند به بازار عرضه میشوند. گوشیهای ساده همچنین طراحی سادهای دارند و با ظاهر کلاسیک خود، توجه همه کاربران را جلب میکنند. گوشیهای ساده به شما امکان میدهند در هر زمان که خواستید به راحتی با دیگران تماس بگیرید یا پیامهای کوتاه ارسال کنید. از طرف دیگر میزان آنتندهی این گوشیها نیز بسیار عالی میباشد و در هر مکانی به شما اجازه میدهد با دیگران تماس بگیرید. لازم به ذکر است که گوشیهای ساده برای سالمندان بسیار کاربرد دارند و به آنها اجازه میدهند تا در هر زمان به راحتی با فرزندان خود ارتباط برقرار کنند.
علاوه بر آن شما میتوانید از ارزانترین گوشی ساده به عنوان گوشی دوم برای شغل خود استفاده کنید و امور مربوط به کار خود را با استفاده از آن انجام دهید. به طور کلی گوشیهای ساده دکمههای بزرگ و صدای سبیار بلندی دارند و با سمعک نیز سازگار میباشند؛ به علاوه رابط کاربری آسانی را ارائه میدهند و شما را در انجام امور به راحتی همراهی میکنند. از این رو شما میتوانید ارزانترین گوشی ساده را با خیال راحت خریداری کنید و در مواقع اضطراری امور مورزد نظر خود را انجام دهید.
بررسی گوشی موبایل جیالایکس مدل R2402 دو سیم کارت
این گوشی موبایل در وزنی معادل ۹۳.۷ گرم و ابعاد ۱۲۴×۵۲×۱۴.۲ میلی متر به بازار عرضه شده است. کارت حافظه آن تا میزان ۸ گیگابایت از دادههای کاربر پشتیبانی میکند. اندازه نمایشگر آن به صورت رنگی و معادل ۲.۴ اینچ و هم زمان از دو سیم کارت پشتیبانی میکند. مجهز به رادیو بوده و به بلوتوث برای ایجاد ارتباط مجهز است. دارای دوربین عقبی با رزولوشن VGA و فلش است. این گوشی موبایل فاقد دوربین سلفی است. باتری این گوشی موبایل ۱۲۰۰ میلی آمپر است. این دوربین دارای فرمتهای پخش صدا به صورت mp3, wav و فرمتهای پخش ویدئو به شکل gif, 3gp است.
از برنامههای موجود در این گوشی موبایل میتوان به ماشین حساب، تقویم، کرنومتر و ضبط کننده صدا اشاره کرد. همچنین مجهز به جک 3.5 میلی متری برای وصل کردن هندزفری و هدست است. این گوشی موبایل دارای حداقل امکانات لازم برای تماس برقرار کردن و پیام رسانی است و با بهترین قیمت در لیست ارزان ترین گوشی ساده قرار میگیرد.
بررسی گوشی موبایل انرجایزر مدل M1 دو سیم کارت
گوشی موبایل انرجایزر مدل M1 در ابعادی معادل ابعاد ۱۲۴×۵۲×۱۴.۲ میلی متر و در وزنی معادل ۹۳.۷ گرم به بازار عرضه شده است. میزان حافظه داخلی انرجایز M۱ به مقدار ۳۲ گیگابایت است. این گوشی موبایل همچنین تا ۳۲ گیگا بایت از کارت حافظه جانبی یا رم پشتیبانی میکند. صفحه نمایشگر آن ۲.۰ اینچی و به صورت رنگی است. گوشی موبایل انرجایزر مدل M۱ از دو عدد سیم کارت و در اندازه کامل پشتیبانی میکند. این موبایل به دوربین عقب با رزولوشن VGA مجهز است، اما فاقد دوربین جلو است.
از برنامههای موجود در این گوشی موبایل میتوان به کرونومتر، زنگ هشدار، ماشین حساب، تقویم، حالت پرواز، ضبط کننده صدا و لرزاننده اشاره کرد. همچنین این گوشی با قدرت شبکه ۲G به اینترنت متصل میشود.این گوشی مجهز به جک 3.5 میلی متری برای وصل کردن هندزفری و هدست است. گوشی موبایل انرجایزر مدل M1 هم با وجود امکانات حداقلی و مناسب یکی از گزینه های لیست ارزان ترین گوشی ساده است.
عملکرد
همچنین گوشی موبایل انرجایزر میتواند از طریق بلوتوث ۲.۱ و USB ۲ به سایر دستگاههای هوشمند متصل شود. با این حال قابلیت اتصال به WiFi ندارد. باتری این گوشی موبایل قابلیت جدا شدن داشته و ۶۰۰ میلی آمپری است. گوشی موبایل انرجایزر مدل M۱ دارای نمایشگر ۴.۵ سانتی متری (۱.۷۷ اینچی) برای وضوح بهتر است. باتری ۶۰۰ میلی آمپر ساعتی آن تا ۴۰ ساعت آماده به کار است. اگر به دنبال یک گوشی چند رسانهای هستید، Energizer M۱ برای شما مناسب است.
این تلفن کاربردی دارای نمایشگر ۱.۷۷ اینچی QQVGA است که تصاویر واضح و عالی را تولید میکند. همچنین، میتوانید دقیقههای ارزشمند خود را با دوربین ضروری VGA آن تماشا کنید. Energizer M۱ یکی از بهترین تلفنهای چند رسانهای است و شما نمیتوانید گوشی دکمهای بهتر از این را با مقرون به صرفه خریداری کنید. در این گوشی موبایل رمی با ۳۲ مگابایت رام برای ذخیره تمام دادههای شما ارائه میشود. همچنین میتوانید حافظه را تا ۳۲ گیگابایت افزایش دهید. رم ۳۲ مگابایتی دارد تا بتوانید بدون هیچ تاخیری از آن استفاده کنید. این بر اساس سیستم عامل LUNIX است که عملکرد سریع و بدون تاخیر را به شما ارائه میدهد.
گوشی موبایل نوکیا مدل 106 دو سیم کارت
نوکیا ۱۰۶ دو سیم کارت در نوامبر ۲۰۱۸ عرضه شد. با ۴ مگابایت رم عرضه میشود. نوکیا ۱۰۶ دو سیم کارته از یک باتری ۸۰۰ میلی آمپری کوچکتر در مقایسه با نوکیا ۳۳۱.۴G تغذیه میکند. نوکیا ۱۰۶ دو سیم کارت دارای ۴ مگابایت حافظه داخلی است. نوکیا ۱۰۶ دو سیم کارت دارای ابعاد ۱۱۱.۱۵ x ۴۹.۵۰ x ۱۴.۴۰ میلی متر (ارتفاع x عرض x ضخامت) و ۷۰.۲۰ گرم وزن است و تنها در رنگ خاکستری تیره عرضه شد. دارای بدنه پلی کربنات است. گزینههای اتصال در نوکیا ۱۰۶ دو سیم کارت شامل Micro-USB و رادیو FM است. همچنین این گوشی در رنگهای بدنه مشکی و خاکستری به بازار عرضه شده است.
طراحی
نوکیا ۱۰۶ برای دوام بیشتر از پلی کربنات سخت ساخته شده است. رنگ داخلی آن به این دلیل است که خراشهای ایجاد شده بر روی بدنه آن به لطف طراحی کانتور، کمتر قابل تشخیص باشند. بر روی بدنه این گوشی میکرو usb برای اتصال برقرار کردن تعبیه شده است. همچنین مجهز به جک 3.5 میلی متری برای وصل کردن هندزفری و هدست است. این گوشی دارای صفحه نمایش ۱.۸۰ اینچی با وضوح ۱۲۰×۱۶۰ پیکسل است.
عملکرد
در این گوشی موبایل کاربران می توانند بازیهای کلاسیک Snake Xenzia و بازیهای تست و خرید از قبل نصب شده مانند Nitro Racing، Danger Dash، Tetris و غیره را بازی کنند. نوکیا ۱۰۶ همچنین تا ۲۰۰۰ مخاطب و ۵۰۰ پیام متنی را در خود جای میدهد، بنابراین کاربران میتوانند به راحتی با شبکه تجاری، دوستان و خانواده خود در تماس باشند. این گوشی موبایل به 4 گیگا بایت حافظه داخلی مجهز است و از 4 گیگابایت حافظه خارجی یا رم هم پشتیبانی می کند. این گوشی موبایل فاقد بلوتوث و قابلیت اتصال به وای فای است.
باتری
عمر باتری طولانی مدت نوکیا ۱۰۶ دو سیم کارته به کاربران کمک میکند تا بیشتر از 15 ساعت بتوانند از این گوشی همراه استفاده کنند. ظرفیت این باتری مساوی با 800 میلی آمپر و قابل انفصال است. در حالت آماده به کار و بدون استفاده، این گوشی نوکیا تا 504 ساعت روشن خواهد بود. یکی از گزینه های دیگر در لیست ارزان ترین گوشی ساده، گوشی موبایل نوکیا مدل 106 است.
گوشی موبایل نوکیا مدل 125 دو سیم کارت
نوکیا ۱۲۵ به طور رسمی در ماه می۲۰۲۰ عرضه شود و مشخصات رسمی این گوشی در زیر ذکر شده است. ابعاد دستگاه ۱۳۲*۵۰.۵*۱۵ میلی متر و وزن آن ۹۱.۳ گرم میباشد. اندازه صفحه نمایش ۲.۴ اینچ با نوع TFT با وضوح ۲۴۰ در ۳۲۰ پیکسل است. تراکم ۱۶۷ PPI با نسبت صفحه نمایش به بدنه ۲۶.۸ درصد است. این گوشی موبایل در رنگهای مشکی و سفید موجود است. گوشی نوکیا 125 از یک چراغ قوه تشکیل شده است که به کاربر امکان میدهد ۲۰۰۰ مخاطب را در دفترچه تلفن ذخیره کنید. علاوه بر این، میتوان از طریق آن مکالمات را ضبط کرد. حافظه داخلی گوشی موبایل نوکیا مدل 125، ۴ مگابایت است.
چهارمین گوشی در فهرست ارزان ترین گوشی ساده متعلق به گوشی موبایل نوکیا مدل 125 است. در حالی که دوربین داخلی وجود ندارد، یک بلندگو و یک جک ۳.۵ میلی متری وجود دارد. این دستگاه همچنین با رادیو FM یکپارچه شده است. آنتن داخلی با micro USB ۲.۰. این دستگاه با باتری قابل جابجایی Li-Ion ۱۰۲۰ میلی آمپر ساعتی تامین میشود و زمان مکالمه آن تا ۱۹ ساعت است.
ساخت و طراحی
کمپانی نوکیا گوشی مدل ۱۲۵ را در شکل و ظاهری زیبا و مناسب با ارگونومیک دست، به بازار عرضه کرده است. این گوشی بسیار مناسب سالمندان و افرادی است که از دنیای تکنولوژی گوشیهای هوشمند خسته شده اند. دکمههای نرم و بزرگ این گوشی را برای تماس برقرار کردن و پیامک دادن بسیار مناسب کرده است. بدنه این گوشی موبایل از پلی کربنات سخت تولید شده است که مقاومت گوشی را در برابر ضربه و خط و خش بسیار بالا میبرد.
در قسمت عقبی این گوشی همراه یک فلش LED تعبیه شده است که در مواقع ضروری میتوان از نور آن استفاده کرد. گوشی نوکیا ۱۲۵ به یک درگاه microUSB برای شارژ و برقراری اتصال و جکی ۳.۵ میلیمتری برای استفاده هندزفری و هدفون در قسمت زیرین گوشی مجهز شده است. صفحه نمایشگر Nokia ۱۲۵ دارای اندازه ۲.۴ اینچ بوده و به فناوری TFT مجهز است.
عملکرد و ویژگیها
تصاویر را در این گوشی موبایل میتوان با وضوح ۲۴۰ در ۳۲۰ با تراکم ۱۶۷ پیکسل تماشا کرد. همچنین در این موبایل بازیهایی نظیر Snake Xenzia نصب شده که میتوان با آن سرگرم شد. نوکیا ۱۲۵ دارای تراشه MTK بوده و و به ۴ گیگابایت حافظه داخلی مجهز است. با استفاده از این حجم حافظه، میتواند تا ۵۰۰ پیامک و ۲۰۰۰ مخاطب را در خود نگهداری کند. این گوشی به طور همزمان از دو سیم کارت با سایز نانو پشتیبانی میکند. نوکیا ۱۲۵ انرژی مورد نیاز خود را از طریق یک باتری لیتیومی یونی که دارای ظرفیت ۱۰۲۰ میلی آمپر ساعت است، تامین میکند. این باتری تا ۱۹ ساعت شارژ را برای برقراری تماس کاربران را تامین میکند. در حالت آماده به کار هم قادر است تا ۶۰ ساعت گوشی را روشن نگه دارد. در نهایت نوکیا ۱۲۵ برای برقراری ارتباط با اینترنت، از شبکه ۲G استفاده میکند.
گوشی موبایل نوکیا مدل (2017) 3310 دو سیم کارت
گوشی موبایل نوکیا 3310 در سال ۲۰۰۰ عرضه شد. این دستگاه برای طرفداران نوکیا ساخته شده است. تلفنهای ویژه نیز با محدودیتهای طراحی قیمت و نیازهای ارتباطی اولیه، تحولی را تجربه کردند. نوکیا به ارائه خدمات و برنامههای کاربردی استثنایی در دستگاههای مقرون به صرفه خود ادامه داد. یک تلفن ساده میتواند برای پخش جریانی موسیقی، پیمایش با استفاده از پیمایش نوبت به نوبت آفلاین، استفاده از برنامههای پیامرسانی فوری مانند WhatsApp، گشت و گذار در وب و پاسخ دادن به ایمیلها استفاده شود.
۳۳۱۰ یکی از گوشیهای افسانهای بود که توسط نوکیا ساخته شد. این گوشی در مجموعه ایموجی ملی فنلاند قرار گرفته است. دستگاه ۲۰۱۷ توسط HMD Global ساخته شده است که حق استفاده از برند نوکیا را به مدت ده سال از مایکروسافت گرفته است. HMD Global یک شرکت فنلاندی مستقل است، اما فناوریهای نوکیا در هیئت مدیره حضور دارند تا اطمینان حاصل کنند که دستگاهها الزامات کیفی خاصی را برآورده میکنند و بر نام تجاری تأثیر منفی نمیگذارند. اگرچه این دستگاه یک تلفن همراه است، اما دستگاهی است که در سال ۲۰۱۷ ساخته شده است و حداقل انتظارات اساسی از این تلفن وجود دارد.
ساخت و طراحی
به محض اینکه گوشی را در دست میگیرید، میدانید که چیز خاصی در مورد این گجت وجود دارد، یک دستگاه کاملاً منحصر به فرد است. حساسیت طراحی ۲۰ساله و در عین حال امروزی است. این گوشی به طور قابل توجهی باریکتر و سبکتر از نسخه قبلی است. در مقایسه با نمایشگرهای لمسی مدرن، تقریباً خیلی کوچک به نظر میرسد. وزن این گوشی تنها ۷۹.۶ گرم است که کمی بیش از نیمی از وزن ۳۳۱۰ منتشر شده در سال ۲۰۰۰ است.
ابعاد گوشی ۱۱۵.۶ x ۵۱ x ۱۲.۸ میلی متر است. در حالی که نسخه جدید باریکتر از نسخه قبلی است، هم بلندتر و هم پهنتر است. طراحی گوشی یادآور ۳۳۱۰ اصلی است، اما تغییرات قابل توجهی در آن دیده میشود. کلید «Navi» نوکیا در مرکز جایگزین یک کلید عملکرد مربعی شده است. کادر مربعی برای کلید عملکرد به عنوان یک صفحه جهت عمل میکند. ۳۳۱۰ اصلی دارای یک کلید پایان در سمت چپ و کلیدهای اسکرول به سمت راست بود. دکمهها نامتقارن بودند.
گریل بلندگوی عمودی در نسخه اصلی حذف شده است تا صفحه نمایش بزرگتری را در خود جای دهد. بلندگوی نوکیا ۳۳۱۰ جدید زیر یک گودال بیضی شکل نسبتاً عمیق قرار دارد که مستعد جمعآوری گرد و غبار است و باید مرتباً تمیز شود. لوگوی نوکیا در جلو بر روی پوشش شیشهای منحنی روی صفحه نمایش است و در زیر دوربین در پشت نقش بسته است. هیچ فرورفتگی در پشت گوشی برای گرفتن گوشی وجود ندارد. قاب پشتی قابل جدا شدن است، اما شما باید به جای فشار دادن یک دکمه و بیرون کشیدن قاب پشتی، آن را با ناخنهای خود بیرون بیاورید.
به نظر میرسد که این گوشی به دلیل پوشش شیشهای خمیده بر روی صفحه نمایش ۲.۴ اینچی، صفحه نمایش بزرگتری نسبت به آنچه در واقع دارد دارد. شیشه ممکن است خراشیده شود، به خصوص در وسط، بنابراین هنگام نگهداری آن باید کمی مراقب باشید. دستگاه در جیب لبههای دستگاه نیز به راحتی خراشیده میشوند. اگر میخواهید گوشی را در شرایط خوبی نگه دارید، یک قاب نرم توصیه میشود.
مقایسه با نسل قبل
در مدل ۲۰۱۷، کلیدهای متقارن مانند اسکرول در هر دو طرف وجود دارد که عملکردهای جداگانه در قسمتهای بالا و پایین دکمهها ترسیم شده است. دکمه تماس در سمت چپ و دکمه پایان تماس یا پاور در سمت راست قرار دارد. کلیدهای اسکرول در نسخه اصلی میتوانند به شما امکان افزایش یا کاهش صدا را در حین مکالمه دهند، این عملکرد اکنون به کلیدهای بالا و پایین در صفحه جهت نگاشت شده است.
فشار دادن کلیدها، مخصوصاً در مقایسه با نسخه قدیمی گوشی، به زحمت زیادی نیاز ندارد. این یک چیز خوب برای کاهش فشار روی انگشتان در استفاده طولانی مدت است. اگر اصالت تجربه اصلی چیزی است که به دنبال آن هستید، در مدل ۲۰۱۷ آن را نخواهید داشت. کلیدها یکنواخت و بیضی شکل هستند و دیگر گوشههای نوک تیز رو به داخل ندارند.
دو اسلات میکرو سیم کارت و همچنین یک اسلات اختصاصی micro SD وجود دارد. اسلات کارت micro SD روی اولین اسلات سیم کارت قرار میگیرد. در کنارههای دستگاه هیچ دکمهای وجود ندارد. مدل اصلی دارای دکمه پاور در بالا بود. گوشه سمت راست بالای ۳۳۱.۲۰۱۷ دارای اسلات micro USB ۲.۰ و پایین سمت راست دارای جک ۳.۵ میلی متری است.
رنگ و قاب
به طور کلی، جذابترین بخش در مورد دستگاه این است که یک نسخه به روز شده کلاسیک است. با این حال، نسخه اصلی در شش رنگ موجود بود، در حالی که نسخه جدیدتر تنها در چهار رنگ موجود است. نوکیا ۳۳۱۰ جدید در رنگهای نارنجی، زرد، خاکستری و آبی موجود است. علاوه بر این، قابهای اصلی Nokia Xpress-On که از بازار پسفروش پشتیبانی میشوند، به کاربر این امکان را میدهند که طیف گستردهای از ترکیبهای رنگی را به نمایش بگذارند. اینها برای مدل جدیدتر موجود نیستند. یکی دیگر از جزئیات کوچک اما مهم، شکاف گم شده برای کابل بند است. متأسفانه نمیتوانید این گوشی را به گردن خود آویزان کنید.
ویژگی ها
این گوشی از سری گوشیهای ۳۰+ نوکیا است که در لیست ارزان ترین گوشی ساده قرار گرفته و از چیپست Mediatek MT6250 (طبق گفته GetCoolTricks) استفاده کرده است. یک پردازنده ARM v۵ روی برد وجود دارد، بدون GPU. ۱۶ مگابایت فضای ذخیرهسازی روی برد وجود دارد که برای انجام کارهای اساسی مانند نصب برنامه یا ضبط ویدیو کافی نیست. استفاده از کارت Micro SD برای استفاده از گوشی کاملاً ضروری است و گوشی حداکثر ۳۲ گیگابایت را پشتیبانی میکند.
تنها گزینههای اتصال موجود بلوتوث ۳.۰ و اینترنت از طریق ۲G است. این گوشی از ۴G پشتیبانی نمیکند. هیچ قابلیت Wi-Fi برای گشت و گذار در وب یا راه اندازی هات اسپات وجود ندارد. ویژگی نوکیا اسلم به شما این امکان را میدهد تا به سرعت به سایر گوشیهای نوکیا و گوشیهای اندرویدی متصل شوید. میتوانید یک کد پنج رقمی نگهدارنده تنظیم کنید و مدت زمانی را تعیین کنید که پس از آن صفحه کلید باید قفل شود.
هیچ قابلیت GPS روی گوشی وجود ندارد، بنابراین امکان نصب اپلیکیشن نقشه برداری وجود ندارد. هر چند رادیو وجود دارد. بزرگترین ویژگی از دست رفته این است که تلفن از آهنگهای زنگ mp3 استفاده میکند و آهنگساز نوکیا وجود ندارد، بنابراین نمیتوانید آهنگهای زنگ خود را اسکریپت کنید.
نمایشگر
صفحه نمایش ۴.۲ اینچی QVGA است که در زیر یک محفظه شیشهای خمیده قرار دارد که باعث میشود نمایشگر به طرز فریبندهای بزرگ به نظر برسد. تراکم پیکسلی این نمایشگر 167ppi است و نسبت صفحه نمایش به بدنه آن ۳۰ درصد است. صفحه نمایش صفحه نمایش از TFT ساخته شده است.
نور پس زمینه صفحه نمایش قابل تنظیم است و چهار سطح روشنایی در دسترس است. یک تنظیم زمان برای نور پس زمینه وجود دارد که در حالت پیش فرض ۱۰ ثانیه تنظیم شده است. این تنظیم را نمیتوان تغییر داد. این گوشی در کمال تعجب دارای یک صفحه نمایش است که زمان را نمایش میدهد. روشن نگه داشتن صفحه نمایش مقدار قابل توجهی باتری مصرف میکند و بهتر است این ویژگی را خاموش کنید. صفحه نگاه روی زمان پیش فرض یک ساعت تنظیم شده است و حتی این تنظیم را نمیتوان تغییر داد.
اعلانها و اطلاعات سلولی را میتوان روشن و خاموش کرد. دو گزینه اندازه فونت در دسترس است، یکی معمولی و دیگری بزرگ. تنها سه والپیپر به صورت پیشفرض گنجانده شده است.
سیستم عامل و نرم افزار
تلفن قدیمیتر دارای ویژگیهای غنی بود، اما رابط کاربری آن به اندازهای ساده بود که میتوان از آن بهصورت تاشو استفاده کرد. تفسیر جدیدتر دارای فریادهایی برای رابط کاربری قدیمیتر است، اما سعی میکند یک رابط کاربری مدرن مبتنی بر برنامه را روی تلفنی اجرا کند که صفحه لمسی ندارد. رابط کاربری میتوانست برای مکانیسم ورودی مبتنی بر کلید مناسبتر باشد.
این گوشی دارای سیستم عامل نوکیا سری ۳۰+ است که ساخت مدیاتک است. این گوشی قابلیت اجرای برنامههای جاوا را ندارد. این تلفن فقط برنامههای MAUI Run-time Environment (MRE) را اجرا میکند که دارای پسوند vxp. هستند. برای دانلود برنامههایی که معمولاً توسط کاربران در سرویس میزبانی فایل آپلود میشوند، باید از طریق سایتهای مبهم در اینترنت جستجو کنید.
بزرگترین کاستی تصمیم به استفاده از MAUI این است که برنامههای جاوا با این گوشی کار نمیکنند. فروشگاه برنامه دیگری از Gameloft وجود دارد که تعداد انگشت شماری از برنامهها را میتوانید دانلود و نصب کنید. اگر میتوانید تمام نیازهای پیامرسانی فوری خود را از طریق پیامرسان فیسبوک برطرف کنید، Gameloft برنامهای برای آن دارد. فیس بوک خود را از فروشگاه Gameloft، با قابلیتهای پیام رسان داخلی در دسترس است. رابط، مجموعهای قدیمی از نمادها است. برنامه پیامرسانی پیشفرض از مکالمات رشتهای پشتیبانی میکند.
برنامه های نصب شده
این تلفن همراه با پخش کننده موسیقی، رادیو، پخش کننده ویدیو، ماشین حساب، تقویم، برنامه ضبط صدا، برنامه یادداشت برداری و ساعت زنگ دار ارائه میشود. برنامههای «اضافی» شامل تایمر شمارش معکوس، کرونومتر، مشعل و مبدل ارز هستند. یک برنامه آب و هوا وجود دارد که از شما میخواهد به صورت دستی مکان را وارد کنید زیرا تلفن GPS ندارد. یکی از ویژگیهای قوی این تلفن، در دسترس بودن ۱۲ زبان محلی محلی هند، به غیر از انگلیسی است. زبانهای موجود هندی، مراتی، گجراتی، تامیل، بنگالی، کانادایی، تلوگو، پنجابی، مالایایی، آسامی، اوریا و اردو هستند.
بخش بزرگی از تجربه کاربر استفاده از ورودی متن پیشبینیکننده T۹ است. عادت کردن به این میتواند کمی سخت باشد. کلیدهای * و # بهترین دوستان شما در اینجا هستند. کلید * در میان کلمات پیشنهادی گردش میکند و # T۹ را روشن و خاموش میکند. هیچ Space Impact، Bantumi یا Pairs II همراه با دستگاه اصلی وجود ندارد. فروشگاه Gameloft به شما اجازه میدهد چند بازی ساخته شده برای این پلتفرم را نصب کنید. شرکت مخابراتی شما ممکن است محتوای بیشتری برای دستگاه ارائه دهد. به طور پیش فرض، دو بازی در فروشگاه Gameloft نصب شده است، Asphalt ۶: Adrenaline و Diamond Twister.
دوربین
در مورد دوربین، نکته اصلی این است که گوشی دارای یک دوربین است. اگرچه دوربین سلفی وجود ندارد، بنابراین باید حدس بزنید چهره شما کجاست. دوربین ۲ مگاپیکسلی با فلاش است که به عنوان یک مشعل کار میکند. برای هر عکسی که میخواهید بگیرید، فلاش باید روشن باشد. تصاویر ثبت شده دارای ابعاد ۱۶۰۰ در ۱۲۰۰ پیکسل هستند.
عملکرد دوربین
ویدیوها با وضوح ۳۲۰ x ۲۴۰ ضبط میشوند. نرخ فریم نسبتاً پایین است و تنها ۸ فریم در ثانیه است. ویدئوها با فرمت. 3gp ذخیره میشوند و از نظر استفاده از ذخیرهسازی بسیار محافظه کار هستند. یک ویدیوی سی ثانیهای حدود ۲.۵ مگابایت فضای ذخیرهسازی را اشغال میکند.تاخیر شاتر کمی بیش از حد است و باید دوربین را برای چند ثانیه ثابت نگه دارید یا در خطر تار شدن عکسهایتان باشید. نمیتوان از فلاش در هنگام ضبط فیلم استفاده کرد. عکسها هنگام مشاهده در دستگاههای دیگر، مانند خود گوشی، دقیقتر و واضحتر به نظر میرسند.
کنترل دستی ابتدایی وجود دارد که میتوان روشنایی تصویر را در آن تنظیم کرد. یک حالت پشت سر هم وجود دارد که از ۳.۴ و ۶ عکس متوالی پشتیبانی میکند. این تنظیم یک کلید روشن یا خاموش است. یک تایمر خودکار نیز وجود دارد که تنها با دو گزینه ۲ ثانیه و ۱۰ ثانیه وجود دارد. تعدادی فیلتر وجود دارد که به عنوان جلوههای تصویری شناخته میشوند. اینها مقیاس خاکستری، قهوه ای، رنگ سبز، رنگ آبی و رنگ معکوس هستند. عملکرد زوم در حالت عکس از پانزده سطح زوم دیجیتال پشتیبانی میکند. گالری از تصاویر گرفته شده از دوربین در زیر تعبیه شده است.
باتری
یک باتری ۱۲۰۰ میلی آمپر ساعتی ۳.۷ ولتی قابل جابجایی لیتیوم یونی در دستگاه وجود دارد. زمان رتبهبندی آماده به کار ۲۵.۳ روز و حداکثر زمان مکالمه ۲۲.۱ ساعت است. پخش مداوم mp3 به مدت ۵۱ ساعت در دسترس است. آزمایش باتری روی دستگاه به طور واقعی برای ما امکانپذیر نیست. در استفاده منظم، شما باید هر سه یا چهار روز یک بار گوشی را شارژ کنید.
با در نظر گرفتن مدت زمانی که قرار است باتری دوام بیاورد، نیمی از باتری به سرعت در حدود نیم روز تخلیه میشود. با این حال، نیمه باقی مانده چند روز پس از آن طول میکشد، مسافت پیموده شده شما ممکن است متفاوت باشد. یکی از راههای افزایش عمر باتری، خاموش کردن قابلیت Glance Screen گوشی است که به مدت یک ساعت روشن میماند. نیمی از باتری نیز به سرعت شارژ میشود، حدود دو ساعت کافی است تا سه چهارم عمر باتری دستگاه شارژ شود. باقیمانده بیش از چهار ساعت طول میکشد تا به طور کامل شارژ شود.
کیفیت ساخت باتری دارای برچسب تحریککنندهای است که نیاز به رسیدگی ظریف دارد. برچسب مورد استفاده در هنگام برداشتن یا قرار دادن سیم کارت و کارت Micro SD، نسبت به استفاده معمولی، پیچ خوردگیها را به خود جلب میکند. استفاده از ابزارهای تیز برای خارج کردن باتری، مانند خودکار یا ابزار اجکتور سیم کارت، ممکن است باعث ایجاد خراش در کنارههای باتری شود.
گوشی موبایل نوکیا مدل 2021 6310 دو سیم کارت
نوکیا ۶۳۱۰ اولین بار در سال ۲۰۰۱ معرفی شد و یکی از محبوبترین گوشیها به دلیل قاب باریک آن بود. نسخه جدید که به مناسبت بیستمین سالگرد خود منتشر شده است با صفحه نمایش بزرگتر، دکمههای بزرگتر، اما همان عمر باتری طولانی و بدنه مستحکم ارائه میشود. این گوشی آخرین گزینه موجود در لیست ارزان ترین گوشی ساده است. با این گوشی خیال کاربران از ارسال تصاویر زننده، گیفهای آزاردهنده، حذف پیام ها، و عکسبرداری از صفحه راحت است. به گفته یکی از سخنگویان شرکت نوکیا، ۶۳۱۰ جدید گزینه ای منحصضر به فرد و عالی برای کسانی است که مشتاق نوستالژی هستند. این گوشی برای مطابقت با نیازهای مدرن «تجدید و اختراع شده است».
طراحی و ساخت
جعبه این گوشی شامل یک شارژر میکرو USB، یک جفت هدفون و باتری قابل جابهجایی است. با نگاهی به نوکیا ۶۳۱۰ و بررسی گوشی اصلی، در واقع شباهت کمی وجود دارد. نسخه اصلی بلند و باریک بود، در حالی که این نسخه به روز شده به دلیل ساختار ضخیم، حتی اگر به خاطر صفحه رنگی بزرگش نبود، یکپارچهتر به نظر میرسد. نوکیا ۶۳۱.۲۰۰۱ بلند و باریک با صفحه نمایش ۱۲۰×۱۶۰ پیکسلی ۱.۸ اینچی بود، در حالی که نسخه جدید – کمی ضخیمتر است تا در صفحه نمایش ۲.۸ اینچی ۳۲۰×۲۴۰ پیکسلی خود جای بگیرد. شکل کشیده و گوشههای گرد را حفظ میکند و صفحه نمایش تقریباً نیمی از قسمت جلویی را اشغال میکند و فضای باقی مانده را با صفحه کلید درست زیر آن به اشتراک میگذارد
گوشیهای قدیمی نوکیا به این شهرت دارند که تقریباً غیرقابل تخریب هستند، اما در حالی که ۶۳۱۰ جدید بادوام است، همان مدل سنگی جامد قبل نیست. نوکیا ۶۳۱۰ جدید اکثراً پلاستیکی اما بسیار خوش ساخت هستند. پوسته پلی کربنات تقریباً بدون درز است و بافتی مات دارد بنابراین چسبندگی دارد و میتواند در برابر اثر انگشت مقاومت کند. همچنین بسیار فشرده و سبک با وزن ۹۸ گرم است و به راحتی داخل و خارج از جیب شما میرود. این ویژگی برای قرار گرفتن در لیست ارزان ترین گوشی ساده بسیار حائز اهمیت است.
عملکرد و برنامه ها
در منوی اصلی پیامها، موسیقی، عکسها، دوربین، فیلمها، رادیو، ضبط صوت، ساعت زنگ دار، تقویم، ماشینحساب، مدیر فایل، تنظیمات، امکانات اضافی، برخی بازیها (رایگان) را خواهید یافت. ، گزارش تماس، تنظیمات دو سیم کارت و مخاطبین. یک نماد فیسبوک و اینترنت وجود دارد، بنابراین، کاربران میتوانند از حساب کاربری خود را باز کنند و اینترنت را مرور کنند، اما باید از داده همراه استفاده کرد؛ زیرا اتصال وایفای وجود ندارد. از آنجایی که کاربر فقط ۳G دریافت میکنید در واقع تقریباً کاری بیفایده است. باید به یاد داشت که کاربران از این گوشی معمولاً برای سمزدایی زندگی دیجیتالی استفاده میکنند. بنابراین این گوشی برای سادهترین اشکال ارتباطی مانند پیامک و تماس، بهترین است.
همانطور که گفته شد استفاده از این تلفن برای تماس آسانتر از ارسال پیامک است. شما یک صفحهکلید QWERTY کامل ندارید، بنابراین باید سه تا چهار حرف را برای هر عدد فشار دهید یا از متن پیشبینیکننده T۹ استفاده کنید، اما این در صورتی است که فقط پیامهای انگلیسی ارسال کنید. امکان تماس این گوشی آن را در لیست ارزان ترین گوشی ساده قرار میدهد.
اگر حتی به تمرین انگشت شست بیشتری نیاز دارید یا میخواهید محبوبترین بازی را قبل از Candy Crush امتحان کنید، نوکیا ۶۳۱۰ دارای Snake Xenzia است. این بازی مار کلاسیک اصلی نیست، اما همان شکل را دارد و به همان اندازه سرگرمکننده و چالشبرانگیز است. همچنین چند بازی از پیش نصب شده دیگر مانند Crossy Road و Doodle Jump وجود دارد که باید آنها را دانلود و خریداری کنید.
دوربین
از دیگر ویژگیهای نوکیا ۶۳۱۰ میتوان به دوربین ۰.۳ مگاپیکسلی پشتی و مشعل به عنوان فلاش، رادیو FM، ضبط صدا و قابلیت گوش دادن به موسیقی اشاره کرد. دوربین حتی ۱ مگاپیکسل نیست، بنابراین نمیتوان با آن عکس خوبی گرفت. مگر اینکه واقعاً نیاز به گرفتن عکس داشته باشید. در واقع ارزش استفاده از آن را ندارد .همین امر در مورد ضبط کننده صدا نیز صدق میکند، که بیشتر برای یادداشتهای صوتی است، زیرا کاربر فقط ۱۶ مگابایت فضای ذخیرهسازی دارد (اما تا ۳۲ گیگابایت قابل ارتقا است!).
تنها چیزی که نوکیا ۶۳۱۰ میتواند هر گوشی هوشمندی را شکست دهد، زمانی است که میخواهید تماس بگیرید. برخلاف تلفنهای اندروید/ios که برای باز کردن قفل صفحه باید انگشت خود را بکشید، رمز عبور را وارد کنید یا از اثرانگشت خود استفاده کنید، برنامه تلفن را جستجو کنید، بین آخرینها، مخاطبین جابهجا شوید تا به شمارهگیر یا صفحه کلید دسترسی داشته باشید تا بتوانید شماره را کلید بزنید. با ۶۳۱۰ جدید، قبل از تایپ شماره فقط باید یک دکمه را فشار داد تا قفل را باز کرد، یا فقط میتوان دکمه پایین صفحه کلید را فشار زد تا مخاطبین مرور شود.
کیفیت تماس واضح است و قدرت سیگنال خوب است. در مورد باتری، ظرفیت ۱۱۵۰ میلی آمپر ساعتی دارد اما میتواند ۱۹.۴۵ ساعت مکالمه و زمان آماده به کار ۲۱.۷ روز را ارائه دهد. چیزی که هنوز برای تلفنهای هوشمند غیرممکن است. این ویژگی کافی است تا آن را در لیست ارزان ترین گوشی ساده قرار دهیم.
گوشی موبایل نوکیا ۸۲۱۰
گوشی موبایل نوکیا ۸۲۱۰ ما را به یاد روزهای اوج این برند میاندازد. ۸۲۱۰ یک گوشی کلاسیک و به دور از تجملات گوشیهای امروزی است که برای علاقهمندان به کوشیهای دکمه دارِ کلاسیک و طرفداران قدیمی نوکیا بسیار جذاب است. اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم، گوشی نوکیا ۸۲۱۰ ما را به دنیای گوشیهای سادهی قدیمی برمیگرداند. اما در این بین، یک سری المانها و ویژگیهای مدرن و امروزی هم به آن اضافه شده است تا حس نوستالژی و مدرنیته را در کنار هم ارائه دهد. این گوشی هم مانند اکثر گوشیهایی که نوکیا اخیرا دوباره زنده کرده است، یک حس خاطره انگیز را تداعی میکند که این بار، به یک ابزار مناسب برای استفاده از شبکههای اجتماعی نیز تبدیل شده است. نسل اول این گوشی سال ۱۹۹۹ عرضه شده بود تا اینکه در سال ۲۰۲۲ دوباره زنده شد.
نوکیا یک نسخه جدید از مدلی که در سال ۹۹ میلادی عرضه شده بود، راهی بازار کرده است که ترکیبی از حس و حال قدیمی با ویژگیهای مدرن امروزی را ارائه میدهد که در این گوشی با یکدیگر ادغام شدهاند. اگر فکر میکنید با همان گوشی ۲۴ سال پیش مواجه هستید، باید بگوییم که سخت در اشتباهید. نوکیا آپدیتها و ویژگیهای جدیدی در نسخه جدید این گوشی به کار برده که بتوان امروزه هم به اندازه کافی به خوبی از آنها استفاده کرد و تجربهی استفاده از این گوشی لذت برد.
این گوشی دارای یک نمایشگر کوچک ۲.۸ اینچی است که از یک کیبورد فیزیکی برای جابجایی در بخشهای مختلف استفاده میکند. این نمایشگر ۲.۸ اینچی دارای رزولوشن ۲۴۰ × ۳۲۰ پیکسل است که نسبت به سایز آن، کاملا واضح و شفاف به نظر میرسد. همچنین، نسخهی جدید نوکیا ۸۲۱۰ برخلاف نسخهی قدیمی خود، از یک نمایشگر رنگی استفاده میکند. در زیر بدنهی آن چیپست Unisoc T107 به کار رفته که برای کارهای محدود و کمی که این گوشی میتواند انجام دهد، از قدرت کافی برخوردار است و به خوبی بدون هیچ مشکلی آنها ار انجام میدهد. در این گوشی ۴۸ مگابایت RAM به همراه ۱۲۸ مگابایت فضای ذخیره سازی به کار برده شده که ۳۰ مگابایت آن فقط قابل استفاده است. البته، توانایی پشتیبانی از کارت حافظه جانبی دارد که به شما اجازه میدهد حافظه داخلی آن را ارتقاء دهید. حدود ۱۵ برنامه روی این گوشی نصب میباشد که شامل برخی از شبکههای اجتماعی نظیر فیسبوک و واتس اپ، مرورگر اینترنت اپرا، بازی مار و یک سری برنامهی دیگر میشوند.
سوالات متداول
آیا ارزانترین گوشی ساده شارژ بیشتری نگه میدارد؟
در این مورد باید بگوییم که گوشیهای ساده شارژ بیشتری نسبت به گوشیهای هوشمند نگه میدارند و نگرانی شما را بابت تخلیه باتری در حین مکالمه یا ارسال پیام به طور کامل ازبین میبرند.
ارزانترین گوشی ساده به چه منظوری استفاده میشود؟
همانطور که در بالا نیز گفته شد، گوشیهای ساده برای انجام امور روزانه و معمولی مانند تماس گرفتن و مکالمه یا ارسال پیامهای کوتاه مورد استفاده قرار میگیرند و عملکرد عالی را در نوع خود ارائه میدهند.
ارزانترین گوشی ساده برای چه افرادی مناسب میباشد؟
به طور کلی همه افراد میتوانند از انواع گوشیهای ساده استفاده کنند؛ اما به طور ویژه افراد سالمند و میانسال یا کسانی که میخواهند تماسهای کاری خود را به راحتی و با استفاده از یک گوشی دوم برقرار کنند، مناسب میباشد.
برآورد نهایی بهترین گوشی ساده
در این مقاله به معرفی و بررسی موبایلهای موجود در لیست ارزان ترین گوشی ساده پرداختیم. شش گوشی با حداقل امکانات مورد نیاز برای برقراری ارتباط معرفی شد. این گوشیها شامل گوشی موبایل جیالایکس مدل R۲۴۰۲ دو سیم کارت، گوشی موبایل انرجایزر مدل M۱ دو سیم کارت، گوشی موبایل نوکیا مدل ۱۰۶ دو سیم کارت، گوشی موبایل نوکیا مدل ۱۲۵ دو سیم کارت، گوشی موبایل نوکیا مدل (۲۰۱۷.۳۳۱۰ دو سیم کارت، گوشی موبایل نوکیا مدل ۲۰۲.۶۳۱۰ دو سیم کارت است. مدلهای موجود در لیست اارزان ترین گوشی ساده، یا فاقد دوربین هستند یا دوربینهای بسیار ضعیفی دارند که برای ثبت عکس مناسب نیستند.
سایر کاراییهای این گوشیهای ساده هم مانند دوربین آن قابل اتکا نیستند. با این حال برای فرار از دنیای تکنولوژی، میتوان به آنها پناه برد. این گوشیهای ساده به خوبی میتوانند نیازهای اولیه مورد انتظار از یک گوشی همراه را برآورده کنند. همه شش مورد موجود در لیست ارزان ترین گوشی ساده، برای تماس گرفتن و پیام دادن بسیار عالی هستند.